X

Stootlijsten

Beschermende en decoratieve functies van Bobtuning-accessoires

Elke auto vergezelt ons in het dagelijks leven. Op het werk en in vrije tijd vervoeren we er ladingen mee, we parkeren onder supermarkten en vaak in smalle garages. Het gebeurt dat we met behulp van een auto zijn laklaag blootstellen aan schade. Ieder van ons heeft vaak stress ervaren als gevolg van de bekraste bumper bij het laden van een extreem "bestendig" item in de kofferbak of na terugkomst van winkelen in de supermarkt zag de deuk uit de deur van de parkeerplaats naast de auto ... Nou, het proza van het leven :)

Elk door ons geproduceerd accessoire heeft een doordachte vorm, optimaal profiel en configuratie, het ziet er gewoon indrukwekkend uit, of het nu gaat om een zijstrip, bumper, dorpel of hoekbeschermer op de bumper. Elk element van ons product is met de grootste zorg ontworpen. Ergonomie en optimalisatie van beschermende functies is mogelijk door het gebruik van precieze 3D-scantechnologie, die in dit opzicht vrijwel onbeperkte mogelijkheden biedt.

Montage is geen probleem, het is een plezier

Deur, bumper, drempelbescherming - met behulp van accessoires van polyurethaan is het heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is het accessoire waarin u geïnteresseerd bent in onze online winkel te selecteren en na een korte tijd zal het pakket u bereiken. Installatie is heel eenvoudig en gedetailleerde instructies zijn bij elk product inbegrepen. In korte tijd kan iedereen het product op zijn auto monteren. Op onze accessoires is 3M plakband gemonteerd, momenteel het beste product op de markt. Het biedt een betrouwbare en stabiele hechting aan de carrosserie-elementen van de auto gedurende vele jaren. Het is voldoende om de plaats te wassen waar het geselecteerde product moet worden gelijmd, ontvetten met het bijgevoegde 3M-reinigingsdoekje, de beschermende strips van de plakband verwijderen en plakken volgens de instructies.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina